Rus kruvazıyer gemısı 856 yolcusu ıle yenıden Samsun'da

Kruvaziyer turizminin başladığı Samsun’da 856 turist ve 424 personeli taşıyan Astoria Grande isimli kruvaziyer gemisi, 14 gün sonra yeniden geldiği Samsun Limanı’nda çiçeklerle karşılandı.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 17:53:23
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News


Kruvaziyer turizminin başladığı Samsun’da 856 turist ve 424 personeli taşıyan Astoria Grande isimli kruvaziyer gemisinin yolcularına kırmızı halı serildi.

 

Rus kruvaziyer gemisi yeniden Samsun'da: Turistlere kırmızı halılı karşılama

Rus kruvaziyer gemisi Astoria Grande 15 gün aradan sonra yeniden Samsun'a geldi.

. Bu dönemde 44 kez daha gelmesi planlanan kruvaziyer gemisi, Amasra’dan 856 turist ve 424 personeli ile Samsun’a giriş yaptı. Samsun Limanı'na demir atan gemiden inerken önlerine kırmızı halı serilen turistlere, karaya adım attıklarında da çiçek verildi.Rus turistler Samsun'u gezdi. Saat 20.00'a kadar Samsun'da kalan Gemi, Trabzon Limanı'na hareket edecek.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.