Ayvacık Ürdünlülerin Gözdesi olacak

Samsun'un Saklı Cenneti Ayvacık, genç girişimci sayesinde kabuğunu kırıyor. Ürdün'den Ayvacık'a haftada 3 uçak turist gelecek.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 09:01:00
Editör - Coşkun ÖZBEK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News


Ayvacık'ın ilk otel işletmesini devralan işletmeci Arife Tosun ve Fatih Kalaycı, Ayvacık Otel Adı ile yeniden faaliyete başlayan tesise büyük yatırımlar yaparak konsept değiştirme çalışmalarını sürdürürken, Ayvacık'ın turizm potansiyelini artırma ve turist getirme çalışmalarını da başlattı.

Fatih Kalaycı, kişisel girişimleri ile, tanınmış bir seyahat acentası ile işbirliği yaparak Ayvacık'a Ürdün'den turist getirecek.

İşletmeci Fatih Kalaycı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; " Ayvacık, gerek doğası, gerek havası ve doğal güzellikleri ile Saklı Cennet olarak anılan muhteşem bir ilçe. Ancak, bir türlü turizm alanında tanıtımı ve turizmin katkısı sağlanamadı.

AYVACIK'I BÖLGENİN TURİZM MERKEZİ YAPMA ÇABASINDAYIZ
Ben de bir ayvacıklı olarak Ayvacık'ın ilk otelini Ayvacık Otel adı ile yatırımcı ortağımız Arife Tosun ile birlikte yeniden ve farklı bir anlayışla, Ayvacık'ı ulusal ve uluslararası turizmin gözdesi yapmak amacı ile yola çıktık. Şu anda otelimiz ve çevresinde bize ait olan 16 dönümlük alanda turizme yönelik altyapı çalışmalarımız devam ediyor.

ÜRDÜN'DEN SAMSUN'A HAFTADA 3 UÇAK SEFERİ
İlk aşamada otelimizi  ve konseptini yenileyerek faaliyete başladık. Ve Ayvacık'ın muhteşem güzelliklerini ve doğasını uluslararası alanda tanıtmak için ilk adımı attık. Önemli bir seyahat acentası ile anlaşma aşamsında önemli bir adım attık. Ayvacık'a Ürdün'de uçak ile haftanın 3 günü turist gelecek. İlk uçağımızı Mayıs Ayı sonunda bekliyoruz.

Ürdün'den gelecek olan misafirlerimiz otelimizde kalacak ve Ayvacık ve Samsun'u gezecek. Samsun'a da katkısı olacak ve turizm ile ilgili faaliyetlerin yoğunlaştığı bu günlerde Ayvacık ve Samsun turizmi için gereken ne ise biz Ayvacık Otel olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz! Amacımız Ayvacık'ın ve Samsun'un turizm alanında hakettiği yere ulaşabilmesi." dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.