SUUDİ ARABİSTAN SEYAHAT ACENTALARINA ORTA KARADENİZ TANITIM TURU

OKA (Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) Kültür Turizm Bakanlığı, Suudi Arabistan Seyahat acentalarına THY ve TGA işbirliği ile Samsun, Amasya, Tokat'ta doğal ve kültürel çekim noktalarını tanıtıyor.

Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 09:15:00
Editör - Coşkun ÖZBEK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Suudi Arabistan'da faaliyet gösteren 18 acenta temsilcisine 15-17  Mayıs tarihleri arasında Amasya, Tokat, Ayvacık, Vezirköprü belediyeleri ve Salıpazarı Yerel Eylem grubunun desteği ile tanıtım turu gerçekleştirilecek.

Suudi Arabistan’dan  Daha Fazla Turist Çekilmesinin amaçlandığı tanıtım turunda suudi acenta temsilicileri, Tokat ve Amasya'dan sonra Samsun Ladik Ambarköy, Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu, Ayvacık ve Salıpazarı Karacaören Şelalesi'ni ve Atakum'u  ziyaret edecek. Ziyaretler sonrasında 18 Mayıs Cumartesi Günü 10.00-12.30 saatleri arasında da Samsun Anemon Otel'de bölgedeki turizm sektörü temsilcieri ile karşılıklı görüşmeler gerçekleştirilecek.

OKA yetkilileri katılım sağlayacak işletmelerin OKA'nın web sitesinden kayıt oluşturmaları gerektiğini bildirdi. 

OKA kurumsal WEB Sitesinde tanıtım etkinliği ile ilgili olarak yapılan duyuruda şu bilgiler verildi:
" OKA'dan Bölge Tanıtımı İçin Suudi Arabistan Seyahat Acentelerine Yönelik Orta Karadeniz Tanıtım Turu
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından, Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları kapsamında, Bölgenin Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtılmasına yönelik bölge tanıtım turu ve iş geliştirme amaçlı görüşme etkinliği (B2B) düzenlenecek.

DOĞAL VE KÜLTÜREL ÇEKİM NOKTALARI ZİYARET EDİLECEK

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı iş birliğinde yerel paydaşların (Amasya Belediyesi, Tokat Belediyesi, Ayvacık Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi, Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği) desteği ile gerçekleştirilen tanıtım turu kapsamında, 18 Acente temsilcisi  belirlenen program çerçevesince 14-18 Mayıs 2024 tarihleri süresince Samsun, Amasya ve Tokat doğal ve kültürel çekim noktalarını ziyaret edecek.

TURİZM ODAKLI BÖLGESEL TANITIM PROGRAMLARI DEVAM EDECEK

OKA’nın, Kültür ve Doğa Turizmi Ekseninde Şehirlerin Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında, paydaşları ile iş birliği içerisinde yürüttüğü Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları ilerleyen dönemde de devam edecek.

 Tanıtım turu kapsamında, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü, saat 10.00-12.30 saatleri arasında Samsun Anemon Otel’de bölgemizdeki turizm sektörü temsilcileri (seyahat acenteleri, konaklama işletmeleri, sağlık turizmi belgeli hastaneler vb.) ile misafir acenteler arasında B2B görüşmeler gerçekleştirilmesi planlanmaktadır."

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.