Bekir Develi Canik’te Vatandaşlarla Buluşuyor

Yazar-Yapımcı Bekir Develi, Canik Belediyesi’nin düzenlediği programda vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 18:14:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Ekranların sevilen ismi, Yapımcı-Yazar Bekir Develi, Canik Belediyesi tarafından düzenlenecek olan söyleşi programında vatandaşlarla bir araya gelecek.

 

Canik Belediyesi tarafından Yapımcı-Yazar Bekir Develi’nin katılımıyla ilçede gerçekleştirilecek olan ‘Bizim Hikâyemiz’ adlı söyleşi programı 27 Ekim Cuma günü, saat 19.30’da Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Söyleşi Gerçekleştirecek

Canik Belediyesi’nin ilçede hız kesmeden sürdürdüğü programlarla, kültür ve sanatla dolu bir yıl geçiren Canikli vatandaşlar, ‘Bizim Hikâyemiz’ adlı söyleşi programında Yapımcı-Yazar Bekir Develi’yle bir araya gelecek. Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği ‘Bizim Hikâyemiz’ adlı söyleşi programında,  kendine has üslubuyla hayatın içerisinde yer alan seçkin hikâyeler anlatacak olan Yapımcı-Yazar Develi, vatandaşlarla milli ve manevi konularda değerler konusunda söyleşi gerçekleştirecek. Canik’te eğitime yönelik çalışmaları ve kültür ve sanat programlarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tüm vatandaşları ‘Bizim Hikâyemiz’ adlı söyleşi programına davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.