Yılmaz Uzunlar TÜRSAB TV'nin Konuğu oluyor

TÜRSAB TV'de yayımlanan, Özgür Ildır Öksüz ve N. İlham Seyyale’nin sunuculuğunu yaptığı ‘Kültür Keşifleri’ programının bu haftaki konuğu TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yılmaz Uzunlar olacak.

Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 12:39:12
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 

TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yılmaz Uzunlar Programda Samsun'un ve bölgenin tarihi, turistik ve gastronomik özellikleri hakkında bilgi verecek.

TÜRSAB TV'den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

 

"Birçok medeniyetin temelinin atıldığı, zengin tarihe ve gastronomi kültürüne sahip olan Orta Karadeniz Bölgesini Kültür Keşifleri programımız ile keşfedeceğiz.

 

Özgür Ildır Öksüz ve N. İlham Seyyale’nin sunumlarıyla yayınlanacak ‘Kültür Keşifleri’ programımıza bu hafta TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanımız Yılmaz Uzunlar konuk oluyor. 

 

Sorularınızı Youtube ve Facebook üzerinden iletebileceğiniz programımız 10 Ağustos Perşembe günü saat 16.00'da TÜRSAB TV'de."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.