TÜRSAB ORTA KARADENİZ BTK AYDA ORTALAMA 125 ARAÇ DENETLİYOR

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar 5 farklı ilde ayda ortalama 125 araç denetimi yaptıklarını söyledi.

Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 11:42:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


 

 

Bu sayının turizm sezonunda 5 kat arttığını ifade eden TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar TÜRSAB Orta Karadeniz BTK'nın faaliyetleri, hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Yılmaz Uzunlar, "TÜRSAB Olarak sektörümüzde kayıp, kaçak ve belgesiz araçlarla faaliyet göstererek hem devlete, hem yasal zorunlulukları yerine getiren acentalarımıza, hem de turizme zarar veren kayıtdışı faaliyhetlerle ilgili denetimlerimiz aralıksız devam ediyor.

 

Bölgemize bağlı Samsun,Ordu,Sinop,Tokat, Çorum ve Amasya illerimizde zaman gözetmeksizin farklı noktalarda belgesiz tur ve transfer eylemlerine karşı aylık ortalama 125 araç denetimi yaptık. Bunun yanısıra da acentalarımızın faaliyet denetimlerini gerçekleştirdik.Bu rakamlar turizm sezonunda 5 kata kadar ulaşıyor. Tüm çabamız, turizmde kayıtdışılığı engellemek ve turistlere ve hizmet alan vatandaşlarımıza güvenli, saygın hizmet verilemesini sağlamaktır." dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.