Samsun’da Kütüphaneler Haftası’na Ödüllü Kutlama

61. Kütüphane Haftası Samsun’da Üreten Kütüphaneler temasıyla kutlanıyor.

Yayın: 10 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 10.04.2025 11:36:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta nedeniyle Samsun il Halk Kütüphanesi’nde kutlama programı düzenlendi.

 Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Demirtaş’ın açılış konuşması ile başladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı  Necati YILMAZ ve Üyeleri ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkan vekili ve üyelerinin Onur Konuğu olduğu programa Samsun Tülay Başaran Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri de katılım sağladı.

 2024 yılında yapılan kültürel etkinliklerden oluşan kısa bir gösterimin ardından Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından hazırlanan “Kütüphane Haftası Özel Konseri” gerçekleşti.

2024 yılında farklı kategorilerde en çok kitap okuyan üç kullanıcıya Yılın Okuru Ödülü ve yıl boyunca Kütüphane adına yaptığı özverili çalışmalarından dolayı Kezban Ayaz’a ödülleri takdim edildi.

Çocuk kategorisinde Sayın Zehra Naz ÜSLÜ yıl boyunca toplam 184 kitap okuyarak birinci oldu.

Genç kategorisinde Zeynep Rana ÖZDAMAR yıl boyunca toplam 47 kitap okuyarak birinci oldu.

Yetişkin kategorisinde Necdet KARAKAYA yıl boyunca toplam 100 kitap okuyarak birinci oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.