Samsun'da Yat Yarışları gerçekleştrilecek

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gelecek yıl 19 Mayıs’ta Samsun’unda yat yarışları gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Gündem Yayın: 14 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 14.09.2024 14:59:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Komite Başkanı  Ekrem Tolga Yemlihaoğlu konu ile ilgili olarak Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ile bir araya geldi.

Halit Doğan, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
" Cumhurbaşkanlığı himayesinde gelecek yıl 19 Mayıs’ta Samsun’umuzda gerçekleştirilmesi planlanan yat yarışlarının ilk etabı olacak ‘Kurtuluş Kupası’na dair; Valimiz Sn. Orhan Tavlı ve Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Komite Başkanı Sn. Ekrem Tolga Yemlihaoğlu ile istişarelerde bulunduk.

Milli Mücadelenin şehri Samsun’umuzda; 19 tane yat ile gerçekleştirilmesi planan yarış 19 Mayıs etkinliklerimizin bir parçası olmuş olacak.

İnşallah gelecek yıl da 19 Mayıs ruhuyla; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı şehrimizde bir dizi program ile kutlayacağız."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.