avcılar escort

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na Cihan Güller atandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na atanan Cihan Güller göreve başladı.

Yayın: 11 Aralık 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2024 10:18:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi İçmesuyu Dairesi Başkanlığı'nda mühendis,  İçmesuyu Dairesi Başkanı, Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Güller,  son olarak SASKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Kültür Daire Başkanı olarak atanan Cihan Güller, göreve başlar başlamaz çalışmalara başlayan  Cihan Güller kimdir?

1976 yılında Samsun-Terme ilçesinde doğdu.
 
İlk ve orta öğretimini Terme'de, lise eğitimini Çarşamba'da tamamladıktan sonra 1996 yılında On Dokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Meslek Yüksekokulu Elektrik bölümünden mezun oldu.

2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 2005-2014 yılları arasında Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi İçmesuyu Dairesi Başkanlığı'nda mühendis olarak çalıştı. 2014-2018 yılları arasında İçmesuyu Dairesi Başkanı olarak göreve getirildi. 2018-2019 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı yapan Güller, 2019-2020 yılları arasında tekrar İçmesuyu Dairesi Başkanı olarak çalıştı. Güller, Eylül 2020 tarihinde SASKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.