Pegasus Sabiha Gökçen'den Sinop uçuşlarına başlıyor

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’nin kuzeyine yönelik sefer ağını genişletme kararı alarak, 28 Ekim’de başlayacak haftada iki kez düzenlenecek Sabiha Gökçen-Sinop uçuşlarına start veriyor.

Yayın: 27 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 27.08.2024 19:06:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News


Sinop uçuşları Cuma ve Pazartesi gerçekleştirilecek
Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Cuma ve Pazartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek seferlerin 28 Ekim’de başlayacağını duyurdu. Akbaş, Sinop halkına seslenerek, seferlerin sürekliliği için bilet alımlarında hassasiyet göstermelerini rica etti.

Sinop, Türkiye’nin en kuzeyinde yer alan ve tarihi ile doğal güzellikleriyle dikkat çeken önemli bir şehir. Yeni uçuşlar, Sinop halkının İstanbul’a ulaşımını kolaylaştırırken, turizme de önemli katkı sağlayacak. Akbaş, “Pegasus Hava Yolları’nın bu kararı, Sinop’un ulaşım ağına büyük bir katkı sunacak. Sinopluların bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor” dedi. Bilet satışlarının bir hafta içinde başlayacağı belirtilirken, Akbaş, seferlerin sürdürülebilir olması için Sinopluların yoğun ilgi göstermesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.