TÜRSAB'DAN SAMSUN VALİSİ TAVLI'YA ZİYARET

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ve Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 12:22:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Yılmaz Uzunlar, son çıkan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi iken Samsun Valiliği'ne atanan Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Samsun Valisi Tavlı'ya hoşgeldin ziyaretinde bulunan Yılmaz Uzunlar, TÜRSAB'ın çalışmaları, sorunlar ve Samsun Turizmi hakkında bilgi verdi. Uzunlar ziyaret sonrasında Vali Tavlı'ya TÜRSAB adına hediye takdim etti.

 

Yönetim Kurulu Üyeleri  Emre YILDIZ ve Ahmet DEMİR'in de katıldığı ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Uzunlar, "Samsun'a Turistik İlimiz Muğla'dan atanan  Valimiz Sayın Orhan Tavlı'yı makamında ziyaret ettik. Kendisine Samsun turizmi, TÜRSAB'ın çalışmaları hakkında bilgi verdik, değerli katkılarıyla Samsun turizminin nasıl daha iyiye gideceği konularında görüş alışverişinde bulunduk.

Sayın Valimize nezaketi ve ilgisi nedeniyle teşekkür ederim." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.