TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'dan Samsun İl Sağlık Müdürü’ne ziyaret

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa URAS'ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 13:41:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'ne yeni atanan Dr. Mustafa Uras'a  yeni görevinde başarılar dileyen Yılmaz Uzunlar, Samsun Sağlık Turizmi ve yapılan çalışmalar ile planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa URAS, Yılmaz Uzunlar'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti Uras, Samsun'da sağlık kurumları ve sistemin gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini, sağlık turizminin gelişmesi için de varolan ve planlanan çalışmalara katkı sağlamaya ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Yılmaz Uzunlar da ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

" Samsun'da Sağlık turizmi alanında önemli adımlar atılmaya başlandı. TÜRSAB olarak Türkiye genelinde ve Orta Karadeniz özelinde bu alandaki çalışma ve gelişmeye yönelik her türlü girişimin arkasında olduk. Samsun'da ve Orta Karadeniz Bölgesi'nde de TÜRSAB olarak sağlık turizmi kapsamında planladığımız çalışma ve etkinliklerimiz var. 

Samsun'a yeni atanan İl Sağlık Müdürümüze de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarımız hakkında bilgi verdik, ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi Samsun'da sağlık turizminin gelişmesi ile ilgili çalışmaların süreceğini ve daha da gelişerek devam etmesi konusunda her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Samsun İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Uras'a nazik ev sahipliği ve  için teşekkür ederiz." 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.