TÜRSAB Başkanı Yılmaz Uzunlar’dan İYİ HABER!..

Uzun süredir kanser tedavisi gören TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar’a Ankara'da ilik nakli yapıldığı ve ilk aşamada naklin başarı ile sonuçlandığı bildirildi.

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 12:06:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz uzunlar, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle aralıklı olarak uzun süredir tedavi görüyordu.

Yılmaz Uzunlar'ın tedavi sürecinin son aşaması olan ilik nakli için uygun ilik bulundu ve nakil 14 Ağustos tarihinde gerçekleştirildi.

 Medicana İnternational Ankara Hastanesi Hematoloji Uzmanları Prof. Dr. Muhittin Özcan ve Doç. Dr. Uğur Şahin tarafınfan gerçekleştirilen ilik naklinin başarılı geçtiği bildirildi.

Yılmaz Uzunlar'ın doktorları, naklin başarılı geçtiği ve tedavinin bundan sonraki sürecinde daha sağlıklı sonuçlar alınması için gerekli kontrollerin yapılacağını söyledi.

TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Başkanı Yılmaz Uzunlar da ilik nakli sonrasında yaptığı açıklamada;"14 Ağustos 2024 yani dün ilik naklimi aldım. Allah'ıma şükürler olsun çok iyiyim. Doktorlarım  Hematoloji Uzmanları Prof. Dr. Muhittin Özcan ve Doç. Dr. Uğur Şahin'e hastane personeline ve benimle yakından ilgilenen tüm görevlilere çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Yılmaz Uzunlar daha sonra doktorları ile anı fotoğrafi çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.