SAMTİAD'dan Halit Doğan'a Ziyaret

SAMTİAD (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) Başkanı Suat Soydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 05 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2024 16:39:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News


Başkan Soydemir, Halit Doğan'a SAMTİAD'ın çalışmaları ve projelerini anlattı, Samsun Turizminin gelişmesi için başlattıkları platform çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi.

SAMTİAD Başkanı Soydemir, " Samsun Turizmi, bütün olanaklar bulunmasına rağmen bir türlü hakettiği ve beklediğimiz yere gelmedi. Ben de bir turizmci olarak Samsunturizminin gelişmesi ve birlikte ortak akılla hareket edilmesinin önemine inandım ve SAMTİAD'daki arkadaşlarımız da aynı düşüncede. 

Olağanüstü Genel Kurulumuzun ardından, Samsun'un önemli turizm dernekleri SASTUD, KATİD ve TÜRSAB Başkanlarını ziyaret ederek birlikte hareket edebilme olanaklarını konuştuk ve Samsun Turizm Dernekleri Platformu oluşturulması yönünde fikir birliğine vardık. TÜRSAB, KATİD ve SASTUD başkanlarımız ve yönetim kurlu üyeleri ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek ortak neler yapılabilir bunu konuşacak, ortak projeleri paylaşacağız. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin de sizin önderliğinizde Turizm adına çok önemli ve değerli çalışmalar yaptığınızı biliyoruz ve takdirle izliyoruz. Sayoın Valimizin de turizm alanındaki çalışmaları ve hassasiyetlerini görüyoruz. Bu Samsun için büyük bir şans. Sektör ve dernekler olarak bu çalışmalara destek vermek, katkı sağlamak görevimiz. El ele verildiğinde Samsun'un turizmdeki yeri ve kazancı önemli ölçüde değişecektir. Destek ve katkılarınızı bekliyoruz." dedi.

BAŞKAN DOĞAN'DAN DESTEK SÖZÜ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Samsun'un turizm potansiyelini tanıtabilmek bizim önemli projelerimiz arasında . ODAK Samsun projelerimizi hayata geçiriyoruz. Samsun Turizminin ve Samsun'un gelişmesi için yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Sektör ve ilgili kuruluşlar bizi çalıştırmalı. Biz çalışmaya ve katkı sağlayan, geliştiren her adımı atmaya hazırız ve atıyoruz. Platform düşüncesi çok olumlu olmuş. Samsun Sağlık turizmi ve turizm, otelsiz, acentasız, saplık kurumları olmadan olmaz. Bu kurumlar bir araya gelrek ortak akıl ile hareket ederlerse gelişme yaşanır. " diye konuştu.

Ziyarete SAMTİAD Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Öztürk, Coşkun Özbek, Hakan Yılmaz Dönmez, Metin Sarı ve Naci Öner  katıldı.

Ziyaretin ardından SAMTİAD Başkanı Suat Soydemir Halit Doğan'a hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.