SAMTİAD'a Yoğun ilgi

SATİAD (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu toplantısında, derneğe üye olmak için müracaatta bulunan 30'u aşkın turizmcinin üyeliklerini değerlendirdi.

Yayın: 06 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 06.08.2024 19:24:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dernek Başkanı Suat Soydemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Kayhan Doğan, Coşkun Özbek, Metin Sarı, Hakan Yılmaz Dönmez ve Turizm yatırımcısı İşadamı Yusuf Çay'ın  katıldığı toplantıda SAMTİAD'ın Samsun turizm derneklerini bir araya getiren projede önemli mesafe kaydedildiği ifade edilerek SAMTİAD'ın girişiminin ortaya çıkardığı gelişmeler tartışıldı.

Toplantıda ayrıca SAMTİAD'a üye olmak için müracaat eden 30'un üzerindeki turizmcinin üyelikleri görüşülerek karara bağlandı.

 

SAMTİAD Başkanı Suat Soydemir, "SAMTİAD olarak olağanüstü Genel Kurulumu sonrasında oluşan yeni yönetim kurulumuzla kısa zamanda Samsun turizmi adına önemli çalışmalar planladık ve adımlar attı. Kısa sürede hayata geçirdiğimiz çalışmalar ve ziyaretler ile açıkladığımız projelerimiz Turizm Camiasında ses getirdi.

Derneğimize üye olmak isteyen onlarca turizmcinin müracaatlarını aldık ve değerlendirdik. SAMTİAD'a olan bu ilgiden çok memnunuz. Yeni üyelerimiz ve sektörün önemli isimlerini de derneğimize üye yaparak Samsun turizminin önemli kuruluşlarının saygıdeğer başkanlarının, belediye başkanlarımızın ve Sayın Valimizin desteği ile çok güzel işlere imza atacağımıza inancımız tamdır. Çok yakında yeni üyelerimiz ile birlikte bir tanışma, dayanışma ve görüş alışverişinde bulunmak için toplantı yaparak, projelerimiz açıklayacak, katkılarını ve desteklerini ile fikirkerini alarak birlikte pğrojelerimizi değerlendireceğiz. SAMTİAD'ı birlikte yöneteceğiz." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.