Samsun Valisi Orhan Tavlı'dan TÜRSAB'a ziyaret

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yayın: 06 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 06.08.2024 18:26:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News


TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar, Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya TÜRSAB'ın çalışmaları, yapılan  denetimler, Samsun'da turizmcilerin karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı da Samsun'un turizm potansiyeli açısından çok zengin olduğunu ve Valilik olarak bu potansiyelin tanıtımı ve pazarlanması ile ilgili olarak Kültür veTurizm Bakanlığının da desteği ile çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Vali Dağlı, " Samsun'un tanıtımı ve turizmin istenilen noktaya gelmesi için Valilik olarak önemli çalışmalar yaptık. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy da Samsun'a ayrı bir önem veriyor. Samsun'da turizm potansiyelini incelemek, Samsun Müzesi'nin açılışı ve Samsun Kültür Yolu Festivali kapsamında Samsun'a 3 kez geldi ve bizzat çalışmalarla ilgili talimatlar verdi.

 

Biz de Valilik olarak Samsun gastronomisi başta olmak üzere tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Samsun Milletvekilimiz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Mehmet Muş'un da özellikle turizm yatırımlarına destek ve katkıları ile Samsun turizmi çok önemli bir noktaya gelecek. Büyükşehir Belediyesi'nin de çok önemli çalışmaları var. Bu çalışmaların ve kazanılan ivmenin devam ettirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da, " Sayın Valimizin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan'ın Samsun Turizmi için yaptıkları çalışmalarrı takidrle ve memnuniyetle izliyoruz. Bu  Samsun için çok önemli bir fırsat ve büyük şans. Biz de Acentalar olarak, Samsun turizminin sektör kişi ve kurumları, Sivil Toplum kuruluşları ile bu çalışmalara destek vermek ve katkı sağlamak zorundayız.

İnanıyorum ki, Samsun turizmcileri, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın çalışmalarını, Bakanımızın Samsun'a ilgisinin sürmesine yönelik çabalarını destekler ve Samsun turizmi el birliği ile istediğimiz noktaya gelir. Bu konuda turizm dernek ve sektördeki birçok kuruluşta etkin bir hareketlenme başladı.

 

Ben Sayın Valimize nazik ziyareti ve Samsun Turizmi'ne yaptığı katkıları için çok teşekkür ediyor, her türlü çabanın arkasında olacağımızı ve destek vereceğimizi bir kez daha tekrarlıyorum." diye konuştu.

Ziyaret sonrasında TÜRSAB Başkanı Yılmaz Uzunlar, Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya Turizm ile ilgili bir kitap ve TÜRSAB'ın hediyelerini takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.