Karadeniz Karavan Fuarına Yoğun ilgi

7 Mayıs’ta kapılarını açan Karadeniz Bölgesi’nin En Büyük 2., Doğasında Kamp-Karavan-Doğa Sporları-Ekipmanları-Prefabrik Ev Ve Tiny House Show Samsun Karavan Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor.

SAMSUN Yayın: 09 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 09.05.2025 12:25:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

07-11 Mayıs 2025 tarihlerinde açık kalacak olan Samsun Karavan ve Doğa Turizmi Fuarı ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisi görmeye başladı. Binlerce kişi sergilenen ekipmanları görmek için fuara akın ediyor.

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin desteğiyle TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Samsun Karavan Fuarı, 11 Mayıs akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Fuarda yer alan 73 firmanın 163 markası, doğa tutkunlarını cezbederken, fuara katılan firmaların sundukları alternatif çözümler  farklı, her türlü talebe ve bütçeye hitabeden seçenekler, tercihlerin çokluğu ilginin artmasına neden oluyor.  Karavan tutkunları, karavan üreticileriyle, kamp ekipmanları sağlayıcılarıyla ve doğa turizmi alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alıyor, bağlantılar kuruyor.

Fuarımızda 73, firma 162 marka yer alıyor.  Fuarda karavanlar, bungalovlar, glamping alanları, tiny houselar ve prefabrik evler gibi alternatif konaklama çözümleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca, karavan ekipmanları, kamp çadırları, mutfak malzemeleri, bisikletler, motosikletler ve doğa sporları ekipmanları da  sergileniyor. “ dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.