HİLAS Termal Otel Genel Müdürlü Gökhan Aktaş'tan Yılmaz Uzunlar'a ziyaret

Ladik Hamamayağı Bölgesinde faaliyet gösteren HİLAS Termal Otel Genel Müdürlüğü'ne atanan Gökhan Aktaş, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK BaşkanıYılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 14:33:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Ladik Hamamyağı Bölgesinde faaliyet gösteren HİLAS Termal Otel Genel Müdürlüğü'ne Gökhan Aktaş getirildi.


Gökhan Aktaş Turizm sektörü ziyaretleri kapsamında TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

 

Gökhan Aktaş, HİLAS'ta görev yapmaktan mutlu olduğunu, otelin tanıtımı, Samsun ve Bölge Turizminin gelişmesi için çaba sarfedeceğini, bu amaçla da Samsun ve Bölge Turizm Sektörünün önde gelen kişi ve kuruluşları ile birlikte hareket etmek, katkı sağlamak için tanışma turuna çıktığını söyledi.

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK'nın bölge turizmi ve turizm  için çok önemli olduğunu ifade eden Gökhan Aktaş, "Bu nedenle ilk ziyaretimize TÜRSAB'dan başladık. BTK Başkanımız Yılmaz Uzunlar'dan Samsun ve Bölge turizmi ve yapılan çalışmalarla  ilgili bilgi ve değerlendirme aldık. HİLAS olarak biz de turizmin gelişmesine katkı vercek her türlü çalışma ve faaliyetin destekçisi olacağız. Başkan Uzunlar'a çok teşekkür ederim." dedi.

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK BaşkanıYılmaz Uzunlar da ziyaret ile ilgili, yaptığı değerlednirmede şu ifadelee yer verdi: "HİLAS Termal Otel kapsamında Samsun ve Bölge turizmi için önemli bir kuruluş. Yeni atanan Genel Müdürümüz de bizlere tanışma ziyaretinde bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin de birlik ve beraberlik içinde kurumuna ve bölge turizmine katkılarının önemli olacağından eminiz."

 

HİLAS Termal Otel Genel Müdürlüğü'ne atanan Gökhan Aktaş,  30 yıllık turizmci. Aktaş daha önce Antalya, Ankara, Balıkesir ve Kapadokya Bölgesinde önemli otellerde üst düzey yöneticilik ve Genel Müdürlük yaptı.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.