YILMAZ UZUNLAR'DAN HABER VAR

Uzun Süredir ortalarda görünmeyen TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar, Tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nden mesaj gönderdi.

Gündem Yayın: 25 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 25.11.2023 18:48:03
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News


Yılmaz Uzunlar yaklaşık 10 gün önce rahatsızlandığını ve tedavi için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne yattığını belirterek;

" Daha önce tedavi gördüğüm ve şifa bulduğum rahatsızlığım sonrası yaklaşık 10 gün önce başka bir rahatsızlığım nedeniyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne tedavi için yatırıldım.

Doktorlarım yakından ilgilendiler ve bir operasyon önerisinde bulundular. Bu nedenle de hastaneye yattım. Hafta içinde geçireceğim operasyondan sonra inşallah şifa bularak dostlarımın arasında olacağım. Bu güne kadarki önemli etkinliklere katılmama sebebimin anlaşılması için bu açıklamayı yapmaya gerek duydum!" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.