TÜROFED VE OTEL GENEL MÜDÜRLERİNDEN SAMSUN VALİSİ'NE ZİYARET

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Murat Toktaş ve Otel Genel Müdürleri, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 11:01:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) Başkan Yardımcısı Murat Toktaş ve Samsun'daki KATİD üyesi otel genel müdürleri Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı makamında ziyaret etti.

Vali Tavlı, Murat Toktaş ve beraberindekilerden Samsun'daki turizm ve otellerin durumu, yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldı. Samsun Turizminin gelişmesi için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Murat Toktaş, "Sayın Valimiz, Samsun Turizminin gelişmesi ve ivme kazanması için çok önemli ve ciddi çalışmalar yapıyor. 

Biz de ziyaretimizde Samsun turizmi, Samsun'da otelleri ve konaklama hakkında bilgi verdik.  Turizmin gelişmesi için düşünce ve önerilerimizi ilettik. Sayın Valimiz de Turizme çok önem verdiğini, Samsun turizminin geliştirilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini ve bunun sağlanması için gerekenin yapılacağını söyledi. Kendisine turizme ilgisi ve çabaları için teşekkür ediyoruz!" dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.