Samsunlu Turizmciler Bayram tatilinden memnun

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması en çok turizmcileri memnun etti .Samsun’un kurban Bayramı’ndaki yoğunluğu turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Yayın: 21 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2024 15:17:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Türkiye'nin tatil beldelerinde olduğu gibi Samsun'da da yaşanan turizm hareketliliği sektörü olumlu etkiledi. Yaz sezonuna büyük umutlarla hazırlanan Samsunlu turizmciler Kurban Bayramı’ndan oldukça memnun. 

Kültür Yolu Festivali’nin konaklamalarda etkisini göremeyen turizmciler, kurban bayramında  doluluk ranları memnuniyet verici bir  tatil dönemi geçirdiler.

SAMTİAD; (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) Başkanı Suat Soydemir; " Samsunlu konaklama tesisleri, Kurban Bayramı tatilinden oldukça memnun. Doluluk oranlarımız memnuniyet verici düzeyde. Bu yoğunluk sadece konaklama tesislerini değil, Samsun turizm sektörünün diğer bileşenlerini de olumlu etkiledi.


Kültür Yolu Festivali'nden beklediğini bulamayan özellikle konaklama tesisleri işletmecilerinin, Bayram tatilinde güldü. Samsun ve Bölge turizminin gelişmesi, destinasyonların değerlendirilmesi ve sektörün işbirliği ve ortak akıl içerisinde hareket etmesi, Samsun'a turizmin katkısını artıracaktır.

SAMTİAD olarak özellikle ilçelerimizde öne çıkan altyapısı tamamlanmış tesislerin ilçe belediyelerimiz ve kaymakamlıkların da katkısı ile tanıtımı ve tanıtım çalışmalarının tabana yayılması konularında projelerimiz hazır. Önümüzdeki haftadan itibaren projelerimizi hayata geçirmek için planlamalara ve çalışmalara başlayacağız. İnanıyorum ki Samsun'u turizmde güzel ve bereketli günler bekliyor!" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.