Samsun'daki Bungalov işletmecileri Dernek Kurdu

Samsun'da faaliyet gösteren 35 bungalov işletmecisi Samsun Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği'ni kurdu.

Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 12:50:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Samsun Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği  Samsun'da, bölgede ve Türkiye'de  alternatif turizm arayanlara hitabedecek.

Samsun turizmi ile ilgili olarak her alanda çalışmalar sürerken, Bungalov İşletmecileri de dernekleşerek "Samsun ve Bölge Turizminde Biz de Varız!" dedi.

Samsun Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Kesen, Derneğin kuruluşu ve amaçları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Samsun'da turizmin gelişmesi ve turizm gelirlerinin Samsun ekonomisine yansıtılabilmesi için sektörde faaliyet gösteren yatırımcı ve firmaların daha etkin olması ve birlikte hareket etmesi zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Samsun turizminde alternatif seçeneklerin işbirliği, turizme ve gelişmesine katkıyı artıracaktır.

Samsun'daki 35 Bungalov işletmecisi  ile bir araya gelerek dernekleşme ve birlikte kurumsal hareket etme kararı aldık.  Derneğimiz, Samsun turizminin gelişmesine ve Samsun ekonomisine yarar sağlarken, işletmelerin işbirliği içerisinde yatırım ve istihdam olanaklarının verimliliğini 
artıracak her türlü faaliyetin ve işbirliğinin içinde olacak.

Amacımız, dernek kuruluş çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Bungalov İşletmecilerinin Türkiye genelinde iletişimini sağlarak işbirliğini geliştirmek ve  federasyon oluşturarak ve daha kurumsal hizmet verebilmek. Bungalov işletmecileri de artık Samsun turizminin içinde dernek olarak  etkin yer alacak ve turizmin gelişmesine katkı sunacak." 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.