Samsun’da Karizma Şov Ve Paten Extreme Gösterisi

2. Uluslararası Samkon Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Kapsamındaki Artistik Şovlar, Bulvar AVM Meydan Alanında Renkli Görüntülere Sahne Oldu..

Yayın: 28 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2024 16:59:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bulvar AVM, Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Samsunlulara coşkulu bir program hazırlandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun’a 8 ülkeden gelen 115 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan Kurtuluş Yolu bisiklet turu programında yer alan extreme gösteriler, ziyaretçilere unutulmaz bir görsel şölen sundu. Etkinlikte; akrobatik basket, çember, rollers, bisiklet ve paten gösterileri ile karizma şov ekibi  Bulvar AVM Meydan alanında seyircilere heyecanlı ve aksiyonlu anlar yaşattı.

Samsun Valiliği’nin hazırladığı Zafer Bayramına özel program; 4 günde 4 etap ve 600 km’den oluşan tur ve buralarda kurulan etkinlik alanları ile milli mücadele ruhunun  tekrar canlanması ve  genç nesillere aktarılması hedefleniyor.

Bulvar AVM 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri; Pera Sanat Akademi Zafer konseri, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Bayrama özel konseri ve Bulvar Ritim’atoo ritim grubu güne özel olarak hazırladıkları koreografi meydan alanında performans sergileyecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.