Samsun’da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi

İlkadım Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında i Demokrasi ve Milli Birlik Günü yağlı boya resim sergisi düznledi.

Yayın: 17 July 2023 - Monday - Güncelleme: 17.07.2023 11:40:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında sergilenen Ressam Prof Dr. Metin Eker tarafından 25 tuval kağıdı üzerine yağlı boya ile darbe girişimi sırasında önemli gördüğü anları resmettiği sergiyi Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı 27. 28. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlı Osman Kandıra ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

15 Temmuz'un unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” 15 Temmuz 2016 direnişinin 7. yıl dönümünü ilimizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu sergide yer alan eserler Çanakkale, Dumlupınar ve Büyük taaruz gibi zaferlerin ruhunu yansıttığını görüyoruz. Türk milletini hiç kimse esaret altına alamaz. 15 Temmuz ruhunu ve mücadelesini anlatan bir resim sergisiyle o günleri unutmamak, unutturmamak ve gelecek kuşaklara da aktarmak adına bu sergiyi halkımızın hizmetine açtık"ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.