RİZEM Kültür ve Turizm Derneği'nde Dursun Canca Güven Tazeledi

Rizem Kültür ve Turizm Derneği 5. Olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden D. Dursun Canca seçildi.

Kültür Yayın: 04 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 04.02.2022 16:01:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Rizem Kültür ve Turizm Derneği 5. Olağan Genel Kurulu, Rize MÜSİAD Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Tek liste ile gerçekleşen kongrede seçime katılan üyelerinin tamamının oylarını alan mevcut Başkan D. Dursun Canca yeniden seçildi. Başkan Canca, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurulunu üyelerimiz yüksek katılımı ile tamamladık. Beni tekrar bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Derneğimiz kuruluş tarihi olan 2013 yılından bugüne Rize’nin tanıtımında, turizmin gelişmesinde ve hizmet kalitesinin arttırılmasın da önemli roller üstlenmiştir. 


Bundan sonrası için de turizmin gelişmesi için çok çaba göstermemiz ve çok çalışmamız gerektiğinin bilinci ile yolumuza devam edeceğiz. İlk olarak yeni açılacak havaalanı ve Ayder değişim projesi ile birlikte ilimiz turizm açısından daha da cazip hale gelecektir. Projeler tamamlanmadan fizibilite çıkartıp, hizmet kalitemizi ve pazarlama tekniklerimizi geliştirmek için çalışmalar ve çalıştaylar yapmayı hedeflemekteyiz. Şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan EMİTT fuarına Rizem Kültür ve Turizm Derneği olarak katılım sağlayacağız." dedi.

GÜNEYDOĞU'DA 6 İLDE BÖLGE TANITIMI YAPACAĞIZ

EMİTT'de bölgelerini ve yaylaların tanıtımını ön plana çıkartacaklarını ifade eden Canca, "Sonrasında dernek olarak planlamasını ve çalışmasını yapmış olduğumuz Güney Doğu’da bulunan 6 ili kapsayan “Bir Bardak Çay İle Kaçkarlardan Mezopotamya’ya Kültür Destinasyonu” projemizi hayata geçirip bölge tanıtımımıza katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. 

Rizem Kültür ve Turizm Derneği olarak ilimizde planlanan projelerin hayata geçmesi ile birlikte daha çok çalışmamızın farkındayız. Bizler “önce memleket sonra işletmem” düşünce ve bilinci ile birlikte ilimiz turizmine elimizde gelen katkıyı vereceğiz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.