Özlem Maraş'tan Yılmaz Uzunlar'a ziyaret

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Özlem Maraş, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 17:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Özlem Maraş, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

 

Özlem Maraş ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; " TÜRSAB Orta Karadeniz BTK BaşkanıSayın Yılmaz Uzunlar ile geçmişe dayanan dostluğumuz var. Kendisinin Samsun ve bölge turizmi ile ilgili  çalışmalarını yakından izliyorum.  Samsun turizm alanında patlama yapmaya hazır bir şehir. 

 

Siyaset kurumu olarak da meslek örgütleri ve sektör temsilcilerinin beklenti ve taleplerini dikkate alarak yapılacak ortak çalışmaların başarılı olacağına inanıyorum. Sayın Uzunlar ile Samsun Turizmi hakkında konuştuk, yararlı bilgiler edindim. Samsun ve bölge turizminin gelişmesi için bana düşen her türlü katkıyı vereceğimi kendisine ilettim. Nazik ev sahipliği için teşekkür ederim." dedi.

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, " Turizm yaklaşık 56 sektörü besleyen ve işbirliği içinde çalışması zorunlu olan bir sektör. Yani 56'dan fazla sektöre ekonomik katkı sağlıyor. Bu nedenle Samsun Turizminin gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması lazım.

 

Eğer Samsun turizmi ve bağlı olarak bölge turizmi gelişirse, bundan Samsun halkı ve Samsunlular yararlanır. Turizmin gelişmesi, istihdam, sıcak para ve yatırım demektir. Sayın Özlem Maraş'a ilgisi ve ziyareti nedeniyle çok teşekkür ederim. Özellikle siyasetçilerimizin Samsun Turizminin gelişmesi ile ilgili önemli katkı ve destek vermeleri çok yararlı olur." diye konuştu.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.