Miniklerden muhteşem yıl sonu gösterisi

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevi tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

Gündem Yayın: 10 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2024 06:47:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevindeki tüm yaş kategorilerinin katıldığı yıl sonu gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 İlkadım Belediyesi bünyesindeki 8 kreşi ve 22  sınıfı ile 400 minik öğrenciye eğitim veren Kreş Müdürlüğü tarafından hazırlanan gösteri, izleyenlerin beğenisini topladı. İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen etkinlikte, miniklerin gösterileri, ailelerden büyük alkış aldı. 6 yaş grubundan 20 öğrenci ise gösterilerin sonunda kreşten mezun oldu.

 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Belediye hizmet binamızdaki kreş ve gündüz bakımevinde, öğrencilerimize sadece eğitim verilen bir yer değil. Burada doğaya saygılı, çevreye duyarlı olmaları, bilimsel ve sanatsal alanlarda da kendilerini geliştirebilmeleri için imkanlar sunuluyor" dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.