‘Memleketin Kısmeti’ Atakum’da sahnelendi

Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Memleketin Kısmeti’ isimli tiyatro eseri Atakum’da vatandaşlarla buluştu.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 18:19:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Usta Yazar Aziz Nesin’in bakış açısıyla geçmişten günümüze Türkiye gerçeklerinin sunulduğu eser, ayakta alkışlandı.

                                                       

                                                  

Atakum Belediyesi Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Memleketin Kısmeti’ isimli tiyatro eserini, vatandaşlarla buluşturdu.  Türk Edebiyatının önde gelen isimlerinden Aziz Nesin’in hayatından kesitlerle;Türkiye gerçeklerinin anlatıldığı tiyatro oyunu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Vedat Türkali Salonu’da sahnelenen eserde, Ekin Tiyatrosu oyuncularının sahne performansı ayakta alkışlandı. 

 

SEYİRCİLERDEN TAM NOT

Yazarlığını Haluk Işık ve yönetmenliğini Murat Atak’ın yaptığı tiyatro eseri, vatandaşların büyük beğenisini topladı. İzleyicilerden Sevcan Özyürek, ‘Çok güzeldi. Bugünkü hayatımızı, yaşantımızı vurgulayarak, çok iyi yansıttılar. Tiyatroların gelmesi, halk olarak burada bulunmamız ve Belediyemizin katkıda bulunması çok güzel.” derken diğer bir seyirci, ” Halkımızın böyle sanat eserlerini izlemeye ve gerçekleri görmeye ihtiyacı var. ” şeklinde konuştu. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.