Karadeniz'in ilk ve en büyük Karavan Fuarı 7 Kasım'da Samsun'da Açılıyor

Karadeniz Bölgesi'nin ilk Kamp Karavan Doğa Sporları- Ekipmanları- Prefabrik Ev ve Tiny House- Bungalov- Turizm'' fuarı, 07-08-09-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 16:52:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News


Samsun başta olmak üzere  Gürcistan, Azerbaycan, Zonguldak, Karabük, Çankırı, 
Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Amasya, Sivas, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzona, Rize, Artvin bölgelerinden  gelen ziyaretçileri ağırlayacak olan fuarın ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

 Karadeniz’in en Prestijli '' SAMSUN KARAVAN FUARI'  Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Tekkeköy Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Karadeniz deki STK ların destekleri ile   '' Doğa severler Karadeniz’i keşfe çıkıyor '' sloganıyla düzenleniyor.. 

FUARA  150'NİN ÜZERİNDE FİRMA KATILIYOR

Proaktif Fuarcılık Limited şirketi Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin ŞAHİN ve Yönetim kurulu üyesi
Ragibe KARADUMAN, fuar ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; "Samsun , gerek coğrafi özellikleri, gerek sosyal yapısı, gerekse kent kültürü açısından ve aynı zamanda Uluslararası bir Turizm Kenti olmanın verdiği avantajla Samsun,  şüphesiz, KAMP KARAVAN SAMSUN fuarının organize edilebileceği en uygun kenttir.

Tüm doğa sporlarının ve Alternatif Turizm yapılabildiği bir merkez olmakla birlikte, Samsun ve çevresindeki özellikle Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun ve Karadeniz illerinde deniz, denizcilik ve doğa Turizmi her geçen gün gelişmektedir. Alternatif tatil seçeneklerini değerlendirmek isteyen, şehir yaşamının stresli ortam ve kalabalığından uzaklaşıp doğa ile bütünleşmeyi arzulayanlar SAMSUN’da 7-10 Kasım 2024 tarihinde Doğasında Kamp- Karavan- Doğa Sporları - Ekipmanları- Prefabrik Ev ve Tiny House Show Fuarında buluşuyor.
Doğa ile iç içe olmayı tercih eden binlerce doğaseverin bir araya geleceği fuarda Kamp, Karavan ve Doğa Sporlarının yanı sıra Prefabrik ev Bungalov ve Tiny House da sergilenecektir. 

Samsun Karavan Fuarı, işbirlikleri kurmanızı, müşterilerinizi korumak, yeni müşteriler kazanmanızı 
ve markanızı tüm Karadeniz’e daha geniş bir kitleye ulaşarak tanıtmanızı sağlayacaktır. Fuarda sektörden 150'nin üzerinde firma yeralıyor." dedi. 

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.