Karacaören Şelalesi’ne Hayran Kaldılar

Ankara’dan Samsun'un Salıpazarı İlçesi'ne Gelen Kafile Karacaören Şelalesi ve Salıpazarı’nın Doğasına Hayran Kaldı.

SAMSUN Yayın: 19 Mayıs 2026 - Salı - Güncelleme: 19.05.2026 08:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Oh Be Tur tarafından organize edilen gezi programı kapsamında Ankara’dan gelen 15 kişilik kafile, Salıpazarı’nın doğal güzelliklerini gezdi.

Ankara’dan gelen 15 kişilik kafile, Oh Be Tur’un düzenlediği gezi programı kapsamında Samsun’un Salıpazarı ilçesini ziyaret etti.

İlçenin doğal güzellikleri arasında yer alan Karacaören Şelalesi ve Asma Köprü’yü gezen kafile, Salıpazarı’nın eşsiz doğasını yakından görme fırsatı buldu.

Ziyaretçileri karşılayan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, ilçenin son yıllarda turizm alanında adını duyurmaya başladığını söyledi.

Salıpazarı’nın doğal ve tarihi değerleriyle önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Karaca, Karacaören Şelalesi, Çağlayan Şelaleleri, Garpu Kale ve Kaya Mezarları’nın ziyaretçilerin ilgisini çektiğini ifade etti.

Başkan Karaca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Doğası, huzuru ve misafirperverliğiyle Salıpazarı’mız her zaman keşfedilmeye değer. İlçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizm potansiyelini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Gezi programına katılan kafile, Salıpazarı’nın doğal güzelliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek ilçeden güzel anılarla ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.