Ayvacık`ta Bahar Şenliği

Samsun'da Ayvacık Ziraat Odası'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenliği'nin 10'ncusu; 17 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 13:22:00
Editör - Abdullah Çınar ÖZBEK
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Saat 13.00'da Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Yanı Karavan Park Alanı'nda düzenlenen  şenlik, Ayvacık Ziraat Odası ve Meclis Üyeleri, Ayvacık Belediyesi, Ayvacık mahalle muhtarları ve Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği'nin katkılarıyla hayata geçirildi.

Bahar Şenliği; Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı'nın açılış konuşmaları sonrasında Ata Dans Organizasyon Horon Ekibi'nin gösterisiyle  başlayacak.


Günün devamında Türk Halk Müziği sanatçıları Hande Uyar, Zeynep Özdeş, Ferhat Hantal ve Şeyda Karadeniz ile Karadeniz sanatçısı Şevki Kasapoğlu'nun konser vereceği Bahar Şenliği'nde; Ağalık Yarışı ve sürpriz hediye çekilişleri yapılacak.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.