Altınkum Turizm Meslek Lisesi’nden LÖSEV’e Anlamlı Destek

Altınkum Turizm Meslek ve Ticaret Lisesi öğrencileri 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ve öğretmenleriyle birlikte anlamlı bir farkındalık etkinliğine imza attı.

SAMSUN Yayın: 04 Kasım 2025 - Salı - Güncelleme: 04.11.2025 16:54:00
Editör - Coşkun Özbek
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Okulda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, turuncu kurdele ve turuncu karanfil dağıtarak lösemiye dikkat çekti. Ayrıca öğretmenlerin yakalarına tek tek kurdele takılarak Lösemili Çocuklar Haftası’nın önemini anlatıldı.

 

Etkinlikte düzenlenen seminer sayesinde öğrenciler ve öğretmenler LÖSEV’i daha yakından tanıma fırsatı buldu. Günün sonunda ise umut dolu bir atmosferde turuncu balonlar gökyüzüne bırakılarak lösemili çocuklara destek mesajı verildi.

 

Okulun izci takımı da farkındalık çalışmalarına katkı sunarak 2 Kasım’da gerçekleştirilecek Lösemili Çocuklar Haftası Kortej Yürüyüşü’nde LÖSEV için alanda yerini alacak.

LÖSEV'den Turuncu Farkındalık Hareketi

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da LÖSEV’in öncülüğünde 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen "Lösemili Çocuklar Haftası" ile çocukluk çağı kanserleri içerisinde en sık görülen lösemiye dikkat çekilecek. Hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle lösemi konusunda kamuoyunun bilinçlendirilmesi hedefleniyor.  Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Özel Haftalar ve Günler" arasında yer alan bu anlamlı haftada LÖSEV, tüm kurumlar, kuruluşlar, okullar, üniversiteler ve halkın desteklerini bekliyor.

Haftanın rengi turuncu teması ile çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında #UmudunAdıLÖSEV ve @losev1998 etiketleriyle paylaşarak haftaya katkı sağlayabilecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.